Scroll naar boven

Workshop

Door de jaren en producties heen hebben we veel geleerd wat goed én wat minder werkt als het gaat over video’s voor bedrijven. Maar dat kan ook niet anders dan wanneer je +300 video’s per jaar produceert.

Maar waarom zouden wij deze kennis voor onszelf houden als we jou en je bedrijf hier verder mee kunnen helpen? Dat dacht wij ook!

Daarom delen wij graag onze kennis met jou met daarbij onze hacks en tips met betrekking tot het beste online resultaat. En dit alles is incompany, 1-op-1 en zelfs digitaal te volgen.

Zij volgden eerder een workshop

Nestlé

Goed personeel werven is lastig en dat merkten ze bij Nestlé ook. Maar hoe kunnen de wervingsbudgetten naar beneden door slim gebruik te maken van video en social media?

Dat was precies waar de workshop van Sticky Chapters overging. Na een tweedaagse training is het personeel van Nestlé namelijk volleerd mediakenners én makers, doordat ze precies weten wat werkt in de online recruitment wereld.

Ministerie van Defensie

Vloggen is hét middel om je klanten op een laagdrempelige manier meer over jou en je bedrijf te weten laten komen en dat realiseerde ze zich bij Ministerie van Defensie ook.

Om de thuisblijvers van de bemanningsleden op de hoogte te houden van hun leven aan boord en missies is er in twee dagen tijd tien man opgeleid tot professioneel zakelijk vlogger én editor. Deze workshop is in opdracht met LEF MEDIA verzorgd.

Waarmee wil je aan de slag?

Videostrategie

Ontwikkel je eigen videostrategie waarbij je onder andere leert hoe je verschillende video’s combineert en je eigen format bedenkt.

  • Bedenk je eigen format
  • Ontwikkeling contentplanning
  • Val online meer op

Vloggen

Leer hoe je jouw consument een kijkje achter de schermen kan geven door middel van vloggen. Dus camera aan en oefenen met elkaar!

  • Analyseer als een maker
  • Vooral samen doen
  • Vloggen als een pro

Monteren

Hoe maak je een flitsende video die wel het bekijken waard is. Wij leren je graag alle ins & outs van monteren, zonder dat de techniek je afschrikt!

  • Van basis tot gevorderd
  • Stap voor stap uitleg
  • Maak je eigen intro

Bij iedere workshop

✓ Krijg je theorie & praktijkopdrachten

✓ Ga je vooral veel doen en ontdekken; samen of alleen

✓ Delen wij onze eigen inzichten door de producties heen

✓ Ontvang je een reader om alles rustig door te nemen

✓ Begeleiden wij je ook na afloop van de workshop

Wat zeggen anderen?

Namens Nestlé heb ik erg fijn met Jessy en zijn team samengewerkt. Jessy had oprecht interesse in onze organisatie en de verhalen van onze medewerkers. Hij kan vanuit hier goed de vertaalslag maken naar wat de doelgroep wil horen en lezen en van welke technieken je gebruik kunt maken voor de beste online content. Ik denk dat zijn oprechte interesse onderscheidend is.
Jos Boomsma

Recruitment Specialist Nestlé

Sticky Chapters heeft ons op een frisse manier naar ons vmbo-onderwijs laten kijken. Vanuit zijn adviezen en positieve blik hebben we onze marketing nog beter aan kunnen sluiten bij onze doelgroep. Hij vertelde ons verhaal op een manier waarop ieder kind enthousiast wordt voor onze school. Sticky Chapters staat voor Vakwerk met een grote V!
Casper Valen

Teamleider & PR Omnia College

Jessy is een ster in het meedenken hoe je je bedrijf het beste in 'the spot' kunt zetten en is een super fijn persoon om mee samen te werken. Heel professioneel en to the point.
Krystel Sprietsma

Brandmanager KrysBrand.ID

Wij zijn ontzettend enthousiast over de video's! We kregen een glimlach van oor tot oor toen we de video’s voor de eerste keer zagen. We vonden het in het begin spannend om op beeld te komen, maar doordat je super geïnteresseerd bent in wat we doen en waarom we dit doen viel de voor ons weg.
Marloes Langerak

Manager HaKa-Nederland

We zijn een traject aangegaan met Sticky Chapters, omdat op onze middelbare school aan de slag wilde met video. Vol enthousiasme begon Jessy voor ons en wat heeft het ons veel opgeleverd! Naast de inspirerende video’s konden we ook op veel hulp, strategische oplossingen en online succes rekenen.
Philip Lommers

Directeur Lommers Onderwijsadvies

Een workshop van
Sticky Chapters volgen?

We gebruiken cookies om jou de beste ervaring te bieden 🍪