Scroll naar boven

Video

64% koopt jouw product eerder na het zien van een video. Bizar is dat, hè?

Naast dat video dus daadwerkelijk je omzet kan vergroten zorgt video er ook voor dat je bedrijf authentieker overkomt, consumenten je bedrijf meer vertrouwen om zaken mee te doen en een stuk persoonlijker maakt.

Video zie je alle verschillende vormen en maten, denk bijvoorbeeld aan een referentie, vlog of productvideo, en dat is niet zomaar. Door de juiste soort video te kiezen en deze slim met elkaar te combineren zal je zichtbaar online resultaat zien.

Wat we dan zoal maken?

Online zichtbaarheid

Om HaKa online meer zichtbaarheid te geven hebben we met Sticky Chapters een vlogserie geproduceerd. Door de juiste video’s met elkaar af te wisselen, slimme tags aan de achterkant mee te geven en een gepersonaliseerd format zijn we onder andere 844x op de eerste pagina van YouTube verschenen.

Geoptimaliseerd voor ieder kanaal

Voor Rabobank legde we 3 verhalen vast van boeren die innoveren binnen hun sector. We monteerden deze verhalen in verschillende lengtes en afmetingen, zodat hij optimaal werkt op de desbetreffende kanalen om een driedaags evenement te promoten.

Jouw bedrijf ontvangt

✓ Script & draaiboek

✓ Productiedag(en)

✓ Montage inclusief ondertiteling

✓ Meerdere feedbackrondes

✓ Geoptimaliseerd voor online gebruik

✓ Begeleiding voor publicatie & bereik

Wat zeggen anderen?

Wij zijn ontzettend enthousiast over de video's! We kregen een glimlach van oor tot oor toen we de video’s voor de eerste keer zagen. We vonden het in het begin spannend om op beeld te komen, maar doordat je super geïnteresseerd bent in wat we doen en waarom we dit doen viel de voor ons weg.
Marloes Langerak

Manager HaKa-Nederland

Namens Nestlé heb ik erg fijn met Jessy en zijn team samengewerkt. Jessy had oprecht interesse in onze organisatie en de verhalen van onze medewerkers. Hij kan vanuit hier goed de vertaalslag maken naar wat de doelgroep wil horen en lezen en van welke technieken je gebruik kunt maken voor de beste online content. Ik denk dat zijn oprechte interesse onderscheidend is.
Jos Boomsma

Recruitment Specialist Nestlé

Jessy is een ster in het meedenken hoe je je bedrijf het beste in 'the spot' kunt zetten en is een super fijn persoon om mee samen te werken. Heel professioneel en to the point.
Krystel Sprietsma

Brandmanager KrysBrand.ID

We zijn een traject aangegaan met Sticky Chapters, omdat op onze middelbare school aan de slag wilde met video. Vol enthousiasme begon Jessy voor ons en wat heeft het ons veel opgeleverd! Naast de inspirerende video’s konden we ook op veel hulp, strategische oplossingen en online succes rekenen.
Philip Lommers

Directeur Lommers Onderwijsadvies

Sticky Chapters heeft ons op een frisse manier naar ons vmbo-onderwijs laten kijken. Vanuit zijn adviezen en positieve blik hebben we onze marketing nog beter aan kunnen sluiten bij onze doelgroep. Hij vertelde ons verhaal op een manier waarop ieder kind enthousiast wordt voor onze school. Sticky Chapters staat voor Vakwerk met een grote V!
Casper

Teamleider & PR Omnia College

Samen aan de slag
met video?

We gebruiken cookies om jou de beste ervaring te bieden 🍪