Scroll naar boven

Het verhaal achter
Sticky Chapters

Met net mijn diploma op zak nam ik de stap van het ondernemen en ging Sticky in september 2017 live. Met als eerste klus voor de buren en de fietsenwinkel op de hoek, zat ik na 3,5 maand bij de Efteling aan tafel om video op strategisch niveau met hen door te nemen. Spannend? Check. Onwerkelijk? Ja. Het niveau waar ik al jaren keihard voor werkte? 100%.

En van de Efteling ging het door naar de Rabobank, Jandino Asporaat, Ministerie van Defensie, Dyson en nog vele mooie namen meer. En achteraf is het voor mij logisch, want ik focuste voor de volle 100% op videomarketing. Ik liet bedrijven zien hoe het is om met Sticky Chapters te werken, hoe het er achter de schermen aan toe gaat en deelde tips op beeld.

Wat ik hiermee wil vertellen is dat alles mogelijk is, écht alles. Geloof in de kracht van jouw bedrijf – en dat van video – en dan weet ik zeker dat voor jou dezelfde grote deuren opengaan zoals dat die voor mij zijn gegaan.

5x typisch Jessy

  1. Werkt het lekkerst met hits uit de 00’s op de achtergrond
  2. Viert successen met friet op vrijdag
  3. Is ieder jaar te vinden in zijn lievelingsstad Parijs
  4. Vind ‘spijt’ zonde van zijn tijd en gelooft dat alles kan
  5. Is wakker te maken voor ieder (bord)spel

Pssst: iedereen vindt video in het begin spannend en bloopers horen er nou eenmaal bij. Geloof je ons niet? Kijk dan maar eens mee bij ons achter de schermen

Jessy is een ster in het meedenken hoe je je bedrijf het beste in 'the spot' kunt zetten en is een super fijn persoon om mee samen te werken. Heel professioneel en to the point.

#teamSticky

Jessy van der Vlist

Eigenaar Sticky Chapters

Wordt ook wel ‘die jongen met zijn camera’ genoemd. Heeft een gezonde dosis nieuwsgierigheid en zet dit in om te ontdekken waar de kracht ligt van jouw bedrijf. Denkt en droomt in formats, strategieën en videoserie’s, maar mag wakker gemaakt worden voor een goed bordspel.

Jessy van der Vlist
Iris Boogaard

Kickt erop om een indrukwekkende intro te maken en ieder merk te laten stralen in de video's. Verder is ze dol op lijstjes en het brainstormen met Jessy over videostrategieën vindt ze één van de leukste onderdelen van het creatieve proces. Ook heeft ze altijd haar vlogcamera bij de hand om exclusieve Backstage met Sticky beelden te schieten.

Iris Boogaard

Samen aan de slag?

Met Sticky Chapters helpen we jou graag om je bedrijf online naar een hoger niveau te brengen door middel van strategie, video’s en workshops ⚡️

We gebruiken cookies om jou de beste ervaring te bieden 🍪