Scroll naar boven

Het verhaal achter
Sticky Chapters

Met net mijn diploma op zak nam ik de stap van het ondernemen en ging Sticky in september 2017 live. Met als eerste klus voor de buren en de fietsenwinkel op de hoek, zat ik na 3,5 maand bij de Efteling aan tafel om video op strategisch niveau met hen door te nemen. Spannend? Check. Onwerkelijk? Ja. Het niveau waar ik al jaren keihard voor werkte? 100%.

En van de Efteling ging het door naar de Rabobank, Jandino Asporaat, Ministerie van Defensie, Dyson en nog vele mooie namen meer. En achteraf is het voor mij logisch, want ik focuste voor de volle 100% op videomarketing. Ik liet bedrijven zien hoe het is om met Sticky Chapters te werken, hoe het er achter de schermen aan toe gaat en deelde tips op beeld.

Wat ik hiermee wil vertellen is dat alles mogelijk is, écht alles. Geloof in de kracht van jouw bedrijf – en dat van video – en dan weet ik zeker dat voor jou dezelfde grote deuren opengaan zoals dat die voor mij zijn gegaan.

5x typisch Jessy

  1. Werkt het lekkerst met hits uit de 00’s op de achtergrond
  2. Viert successen met friet op vrijdag
  3. Is ieder jaar te vinden in zijn lievelingsstad Parijs
  4. Vind ‘spijt’ zonde van zijn tijd en gelooft dat alles kan
  5. Is wakker te maken voor ieder (bord)spel

Pssst: iedereen vindt video in het begin spannend en bloopers horen er nou eenmaal bij. Geloof je ons niet? Kijk dan maar eens mee bij ons achter de schermen

Jessy is een ster in het meedenken hoe je je bedrijf het beste in 'the spot' kunt zetten en is een super fijn persoon om mee samen te werken. Heel professioneel en to the point.

#teamSticky

Jessy

Eigenaar Sticky Chapters

Iris

Projectmanager & Editor

Jelte

Videograaf & Editor

Layana

Content manager

Anne-Jan

Videograaf & Editor

Lianne

Fotograaf

Marloes

Animator & Illustrator

Nathanael

Videograaf & Editor

Juliën

Videograaf & Editor

Samen aan de slag?

Met Sticky Chapters helpen we jou graag om je bedrijf online naar een hoger niveau te brengen door middel van strategie, video’s en workshops ⚡️

We gebruiken cookies om jou de beste ervaring te bieden 🍪