Scroll naar boven

Made to Stick

Om tot het beste resultaat te komen hebben we met Sticky Chapters ons eigen videomodel ontworpen: Made To Stick.

Door dit model zijn we in staat om bedrijven een boost geven met ijzersterke video’s. We duiken namelijk in jouw organisatie en ontwikkelen een strategie die we omzetten in verschillende video’s

Views en likes zijn hierbij niet het einddoel. We zetten namelijk graag dat stapje extra om deze statistieken om te zetten in bijvoorbeeld projectaanvragen.

Made to Stick
is geschikt voor

  1. Bedrijven die geloven in de kracht van video en wat videomarketing hen kan gaan opleveren
  2. Ondernemers die begrijpen dat er bij online succes meer komt dan alleen een leuke video
  3. Organisaties die een duurzame marketingstrategie hebben of willen opzetten

"Ik kreeg een glimlach van oor tot oor toen we de video's ontvingen. En dan heb ik het nog niet eens over de reacties van onze oude én nieuwe klanten."

Wat ontvang je?

✓ Strategische sessie & brainstorm

✓ Videocontent voor minimaal een halfjaar tot een jaar

✓ Intensieve begeleiding vanuit Sticky Chapters

✓ Minimaal 4 strategische terugkoppelingen

✓ Ontwikkeling thumbnails

✓ YouTube Management

Wat zeggen anderen?

We zijn een traject aangegaan met Sticky Chapters, omdat op onze middelbare school aan de slag wilde met video. Vol enthousiasme begon Jessy voor ons en wat heeft het ons veel opgeleverd! Naast de inspirerende video’s konden we ook op veel hulp, strategische oplossingen en online succes rekenen.
Philip Lommers

Directeur Lommers Onderwijsadvies

Sticky Chapters heeft ons op een frisse manier naar ons vmbo-onderwijs laten kijken. Vanuit zijn adviezen en positieve blik hebben we onze marketing nog beter aan kunnen sluiten bij onze doelgroep. Hij vertelde ons verhaal op een manier waarop ieder kind enthousiast wordt voor onze school. Sticky Chapters staat voor Vakwerk met een grote V!
Casper Valen

Teamleider & PR Omnia College

Wij zijn ontzettend enthousiast over de video's! We kregen een glimlach van oor tot oor toen we de video’s voor de eerste keer zagen. We vonden het in het begin spannend om op beeld te komen, maar doordat je super geïnteresseerd bent in wat we doen en waarom we dit doen viel de voor ons weg.
Marloes Langerak

Manager HaKa-Nederland

Jessy is een ster in het meedenken hoe je je bedrijf het beste in 'the spot' kunt zetten en is een super fijn persoon om mee samen te werken. Heel professioneel en to the point.
Krystel Sprietsma

Brandmanager KrysBrand.ID

Namens Nestlé heb ik erg fijn met Jessy en zijn team samengewerkt. Jessy had oprecht interesse in onze organisatie en de verhalen van onze medewerkers. Hij kan vanuit hier goed de vertaalslag maken naar wat de doelgroep wil horen en lezen en van welke technieken je gebruik kunt maken voor de beste online content. Ik denk dat zijn oprechte interesse onderscheidend is.
Jos Boomsma

Recruitment Specialist Nestlé

Je bedrijf een boost geven door Made to Stick?

We gebruiken cookies om jou de beste ervaring te bieden 🍪